Binnenkijken bij… de zussen Catherine en Dominique Adriaens uit Zottegem

CENTURY 21 ZOTTEGEM VASTGOED - Uw huis verkopen - Klantengetuigenis - Catherine & Dominique Adriaens
WIE?
de Zottegemse zussen Catherine en Dominique Adriaens

WAT? 
Verhuur, beheer en verkoop van eigendommen.

WAAROM Century 21 Vast Goed?
Omwille van de professionele werkwijze en het opbouwend advies

Weten van aanpakken

“Ons eerste contact met Century 21 Vast Goed in Zottegem is ongeveer 10 jaar geleden,” blikt Dominique terug. “In eerste instantie gebruikten we hun diensten voor het verhuur en beheer van onze eigendom. Wat ons toen onmiddellijk opviel, was de professionele werkwijze die Pieter hanteerde. De keuze van makelaar was dan ook snel gemaakt toen we later beslisten om andere eigendommen te verkopen. Ook konden we er altijd terecht voor professioneel advies tijdens onze nieuwe zoektocht naar investeringsvastgoed.”

Door de jaren heen mocht het tweetal op verschillende manieren kennismaken met het kantoor. “Zo is ons vertrouwen enkel gegroeid,” bevestigt Catherine. “Voor hen gaat het duidelijk verder dan de vastgoedtransacties alleen. Want op elke vraag die we stelden, kregen we een klantvriendelijke en bovenal hulpvaardige reactie. Ook al hadden bepaalde vragen weinig te maken met de aan- en verkoop zelf.”

Grondig én volledig

Een pand verhuren? Aankopen of verkopen? Hoe dan ook komt er veel administratie bij kijken. En Century 21 Vast Goed deinsde er nooit voor terug om zaken uit te diepen of grondig te controleren. “We kunnen enkel vaststellen dat ze telkens opnieuw professioneel en doordacht te werk gaan. Hun betrokkenheid is goud waard.”

Een woning (ver)kopen of (ver)huren?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in ons immokantoor in Zottegem

Contacteer ons
Pieter Allegaert
Pieter Allegaert
Ik geloof erin dat de vastgoedsector in beweging is. Die dynamiek vind je helemaal terug in ons team, en daar ben ik trots op. Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen veld van expertise: van verkoop tot verhuur naar beheer en planning. Een synergie die werkt én inspireert.