Gratis tickets BIS beurs - Century21zottegem

Gratis tickets BIS beurs

BIS18 Century 21 Vast Goed

BIS18 Century 21 Vast Goed

Graag nodigen wij je uit voor de BIS beurs, het bouw- en inspiratiesalon te Flanders Expo in Gent van 6 tot 14 oktober. Meer dan 400 exposanten helpen je verder met al jouw vragen over wonen en verbouwen. Breng ons zeker een bezoekje op stand 1380, hal 1.


Je krijgt de 5 belangrijke redenen om BIS zéker te bezoeken nog eens op een rijtje:

1. Alle info op 1 plek

Keukens, sanitair, vastgoed, interieur … noem maar op. Je vindt meer dan 400 exposanten uit de (ver)bouwsector onder 1 dak. Bis bezoeken = je tijd efficiënt benutten.

2. Vakmensen uit je buurt

Ontmoet de regionale dealers die jouw woonplannen – en dromen in goede banen leiden. Je merkt meteen of het klikt en je kan direct een afspraak maken.

3. Handige themazones

De 7 hallen van Flanders Expo zijn ingedeeld in themazones. Zo vind je snel en eenvoudig wat je zoekt en heb je voldoende tijd om inspiratie op te doen.

4. Persoonlijk advies

Stel al je vragen tijdens een gratis adviessessie van zo’n 20 minuten. De adviseurs zijn pro in energiepremies, duurzaam watergebruik, werken met een architect …

5. Laatste trends

In de buitenzone ontdek je dé trend van morgen: modulair bouwen en wonen. Dankzij de architectuurtentoonstelling kom je alles te weten over hot topic ‘herbestemming’.


Op de hoogte blijven van dergelijke TIPS en INFO?
Schrijf je hier in

Pieter Allegaert
Pieter Allegaert
Ik geloof erin dat de vastgoedsector in beweging is. Die dynamiek vind je helemaal terug in ons team, en daar ben ik trots op. Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen veld van expertise: van verkoop tot verhuur naar beheer en planning. Een synergie die werkt én inspireert.