Hoe verkoop ik mijn te renoveren pand?

te renoveren pand verkopen

te renoveren pand verkopen

Het kopen van een te renoveren woning vraagt voor kandidaat-kopers enig inlevingsvermogen, het is voor hen niet altijd makkelijk om hun droomhuis te visualiseren in een oudere woning. Dankzij onze unieke aanpak zullen kandidaat-kopers hun dromen zien in jouw te renoveren pand én is de kans op verkoop dus veel groter!


Naar de toekomst kijken

Tijdens de bezichtiging van een huis probeert iemand zich voor te stellen of het huis bij hem of haar past. Maar het huis is nog steeds ingericht met de meubels, het behang, de vloer en schilderijen van iemand anders. Kortom, je kijkt nog steeds naar het huis van iemand anders. Zou het niet geweldig zijn om potentiële kopers alvast naar hun eigen toekomstige thuis te kunnen laten kijken?


Doel: dromen

Het is ons doel om mensen te helpen in het vinden van hun droomhuis. Wij tonen tijdens een bezoek aan een te renoveren pand een 3D model waarin kandidaat-kopers hun toekomstige huis naar eigen wens kunnen aanpassen. Potentiële kopers kunnen in het 3D model alle eigenschappen en afmetingen van het huis veranderen. Ze kunnen het model inrichten met hun eigen meubels of zelfs nieuwe meubels toevoegen. De woning kan klassiek of landelijk aangekleed worden.


Unieke aanpak

Door deze unieke aanpak laten wij kandidaat-kopers dromen van wat de woning kan worden. Op deze manier zal het te renoveren pand plots een droomwoning worden.


Wij stellen onze nieuwe en unieke aanpak voor op de BIS beurs van 6 tot 14 oktober, stand 1380! Kom jij ook een kijkje nemen?

BESTEL HIER JE GRATIS TICKETS VOOR DE BIS BEURS!

 


Op de hoogte blijven van dergelijke TIPS en INFO?
Schrijf je hier in

 

Pieter Allegaert
Pieter Allegaert
Ik geloof erin dat de vastgoedsector in beweging is. Die dynamiek vind je helemaal terug in ons team, en daar ben ik trots op. Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen veld van expertise: van verkoop tot verhuur naar beheer en planning. Een synergie die werkt én inspireert.