Betaalbaar wonen in Geraardsbergen - Century21zottegem

Betaalbaar wonen in Geraardsbergen

geraardsbergen wonen

geraardsbergen wonen

Geraardsbergen is gekend voor haar hobbelige helling “De Muur” in de schaduw van de Oudenbergkapel én de Ronde van Vlaanderen. Maar deze mooie stad is meer dan wielrennen alleen. Het is er aangenaam wonen en bovendien zijn de vastgoedprijzen er nog aantrekkelijk.


Betaalbare woningen in Geraardsbergen

Geraardsbergen heeft heel wat troeven te bieden, maar die weerspiegelen zich niet in de vastgoedprijzen. In vergelijking met de omliggende gemeentes is vastgoed er zelfs relatief goedkoop. De gemiddelde prijs van een huis was in 2018 € 196.747. De gemiddelde prijs van een appartement in Geraardsbergen was vorig jaar opvallend duurder, namelijk € 230.708. (Bron: Fednot, cijfers 2018)


Een stad op maat van jonge gezinnen

Geraardsbergen streeft naar een gezonde sociale mix. Er is een ruim aanbod aan scholen, kinderopvang en sportgelegenheden voorzien. Dit in combinatie met de aantrekkelijke vastgoedprijzen, zorgt ervoor dat de stad voor jonge gezinnen erg aantrekkelijk is. Bovendien is de groene omgeving een groot voordeel. Terwijl je kinderen zich uitleven, kun jij er volop tot rust komen.


Sport & ontspanning

De sportievelingen kunnen zich uitleven in het domein De Gavers. Daar kan je gaan zwemmen, lopen, mountainbiken, wandelen, muurklimmen, skateboarden, … Maar ook om te relaxen kan je hier terecht. In de zomer is het er heerlijk vertoeven op de ligweide. Voor de wielerliefhebbers is er dankzij de vele wielerwedstrijden altijd wat te beleven in Geraardsbergen.


Bereikbaarheid

Geraardsbergen ligt op de rand van de Waalse grens en is makkelijk bereikbaar vanuit Ninove, Zottegem en Aalst. Geraardsbergen is vanuit Zottegem, Ninove, Denderleeuw en Halle vlot bereikbaar met de trein. De stad heeft ook verschillende buslijnen, waardoor u zich makkelijk kan verplaatsen met het openbaar vervoer.


Geraardsbergen, een stad waar wonen nog betaalbaar is voor jonge mensen!


Op zoek naar uw droomwoning in Geraardsbergen?
Registreer u hier GRATIS en wij helpen u graag in uw zoektocht!

Pieter Allegaert
Pieter Allegaert
Ik geloof erin dat de vastgoedsector in beweging is. Die dynamiek vind je helemaal terug in ons team, en daar ben ik trots op. Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen veld van expertise: van verkoop tot verhuur naar beheer en planning. Een synergie die werkt én inspireert.