Wonen in Herzele: een combinatie van cultuur en natuur

CENTURY 21 ZOTTEGEM VASTGOED - Burcht Herzele

De gemeente Herzele vormt samen met haar acht deelgemeentes de overgang tussen de Dendervallei en de Zwalmstreek. Zowel natuur- als cultuurliefhebbers halen hier hun hart op. De gemeente herbergt ongeveer 17.500 inwoners. Misschien word jij binnenkort wel één van hen? De gemiddelde verkoopprijs van een woning bedraagt hier 176.519 euro.


Ligging?

Herzele bevindt zich in Oost-Vlaanderen, dicht bij de grens met Vlaams-Brabant. De bekendste buurgemeenten zijn Sint-Lievens-Houtem, Zottegem, Geraardsbergen en Erpe-Mere. Ook Aalst ligt op een steenworp. Natuurschoon hoef je helemaal niet ver te zoeken. De gemeente ligt in de Denderstreek, aan de rand van de Vlaamse Ardennen, met de idyllische Molenbeek. Het prachtige landschap ligt daar bijna letterlijk aan je voordeur!


Cultuur en natuur komen samen

In Herzele is het heerlijk vertoeven. Ontspannen doe je te voet of op de fiets terwijl je de verschillende beschermde monumenten van de streek ontdekt. Bezoek zeker de Buysemolen, kasteel Du Parc, kasteel in Steenhuize, de dorpskerk en de beiaard. En ook de burcht van Herzele mag niet op je lijstje ontbreken. Dit monumentale bouwwerk, dat dateert van de 11de eeuw, staat symbool voor de heerlijkheid ‘Hersele’. Sinds de restauratiewerken in de 20e eeuw is de burcht weer in al haar glorie te bewonderen.

Ben je een bierliefhebber? Dan ben je in Herzele ook aan het juiste adres. Breng een bezoekje aan brouwerij De Ryck of brouwerij Van Den Bossche en geniet van een lekkere ‘Pater Lieven’.


Immo in Herzele

Wonen in Herzele is kiezen voor een gezonde mix tussen natuur, cultuur en werk. Bovendien zijn de woningen er betaalbaar én is er steeds een gezonde mix van woningen en appartementen.

Ontdek hier het recente aanbod van vastgoed, te koop in Herzele

 

Vraag nu een gratis schatting aan om de eventuele meerwaarde correct te kunnen berekenen:

GRATIS SCHATTING

Céline Engels
Céline Engels
Als Office Manager specialiseer ik mij voornamelijk in het verhuurgedeelte. Maar in eerste instantie wil ik vooral vertrouwen creëren: het opbouwen van partnerships vind ik dan ook heel belangrijk. Mij zal je dus niet zomaar horen spreken over 'klanten'. Partnerships bouwen, daar draait het om!